Andy Martin reimagines Richard James’ Savile Row abode

Andy Martin reimagines Richard James’ Savile Row abode

When renowned architect Andy Martin designed Richard James’ Savile Row HQ, he made certain it mirrored the designer’s key traits: English wit and the unabashed use of colour. With translucent chromatic screens that divide the interior into ‘classic’ and ‘seasonal’ areas, Martin has decluttered the customer experience. He’s completed the look with elemental wood, glass and polished-steel displays, adding vibrant green furnishings for a refreshing twist to the traditional enclave.

Wallpaper* Newsletter

Wallpaper* is supported by its audience. When you purchase through links on our site, we may earn an affiliate commission. Learn more.

© Future Publishing Limited Quay House, The Ambury, Bath BA1 1UA. All rights reserved. England and Wales company registration number 2008885.