Leading Belgium stone manufacturer Van Den Weghe has opened up shop for the second time, this time taking their wares to a space north of Bruges, in Knokke-Heist. The industrial space has been designed by an architectural practice which is no stranger to mastering stone (or, to be more specific, Van Den Wegh stone) – Glenn Sestig.

Sestig again presents the classically raw and refined style that they bought to their Wallpaper* Handmade 2015 collaboration with Van Den Weghe. As with the 'pleasure dome', Sestig keep things simple, allowing the original interior architecture to speak for itself; minimal concrete grey walls meet organic off-white ceppo flooring in the narrow space. An architectural quirk that the practice played on is the narrowness; introducing a rotating stoneware 'gallery' installation that transforms the room, allowing customers to be greeted by the various unique and rare stones available.

Following the twisting installation, the showroom almost looks like a studio space, a nod to the brand's artistic collaborations and aesthetics. The furniture in the space is again kept simple, with a central desk area and different levels of copper and black shelving presenting sample-sized quartz pieces.

Lowly lit and unembellished, Sestig has allowed for most of the quartz pieces to speak for themselves – albeit with a few gentle and cool touches, and a little boost from natural light.